Lajme: Përmbledhje

2017-11-09
Më datë 9-10 Nëntor 2017 u mbajt takimi i katërt periodik mbi ecurinë e projektit BRIGAID nga Lideri i Delft University of Technology (TuDelft) në Venecia, Itali.Projekti BRIGAID në kuadër të organizimeve periodike, kësaj here mendoj të harmonizoj takimin e radhës të të gjithë partnereve me ... Më shumë>>
2017-11-08
Agjencia Kombëtare e Planifkimit të Territorit më datë 14 Nëntor 2017, do të organizojë takimin e Forumit për Bashkërendimin e Planifikimit në nivel Vendor (FBPV)  për Planin e Përgjithshëm Vendor për bashkitë: Vau i Dejës, Klos, Pukë, Mirditë, Gramsh, Belsh dhe Dropull.Hartimi ... Më shumë>>
2017-11-03
Më datë 14-15 Dhjetor 2017, organizohet seminari ndërkombëtar mbi “Planifikimin hapësinor dhe të territorit në rajonin e Ballkanit perëndimor”. Seminari do të mbahet në Torino, Itali dhe organizohet nga Universiteti Politeknik i Torinos. Qëllimi i Seminarit  është përfshirja në një ... Më shumë>>
2017-11-02
Projekti BRIGAID “BRIdging the Gap for Innovations in Disaster Resilience” pjesë e programit ‘Horizon2020’ të Komisionit Europian, u prezantua me datë  02.11.2017 në konferencën e zhvilluar nga Instituti Kanadez i Teknologjisë (Canadian Institute of Technology (CIT) të titulluar:“International ... Më shumë>>
2017-10-26
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka marrë pjesë në dëgjesën e dytë publike të organizuar nga bashkia Mirditë, më datë 26.10.2017, mbi Strategjinë Territoriale të bashkisë.Pjesëmarrës në dëgjesë ishin përfaqësues të studiove konsulente për hartimin e PPV-së, përfaqësues të AKPT-së, ... Më shumë>>
2017-10-25
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka marrë pjesë në dëgjesën e dytë publike të organizuar nga bashkia Belsh, më datë 25.10.2017, mbi Strategjinë Territoriale të bashkisë.Pjesëmarrës në dëgjesë ishin përfaqësues të studiove konsulente për hartimin e PPV-së, përfaqësues të AKPT-së, ... Më shumë>>
2017-10-25
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka marrë pjesë në dëgjesën e dytë publike të organizuar nga bashkia Pukë, më datë 25.10.2017, mbi Strategjinë Territoriale të bashkisë.Pjesëmarrës në dëgjesë ishin përfaqësues të studiove konsulente për hartimin e PPV-së, përfaqësues të AKPT-së, ... Më shumë>>
2017-10-24
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit është ftuar të marrë pjesë duke prezantuar, në leksionin e hapur me temë “Urbanistika në Zhvillim”. Leksioni u zhvillua pranë mjediseve të Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë”, më datë 24 Tetor, inicuar nga Prof. Giuseppe De Luca (docent i lëndës ... Më shumë>>
2017-10-23
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka marrë pjesë në dëgjesën e dytë publike të organizuar nga bashkia Gramsh, më datë 23.10.2017, mbi Strategjinë Territoriale të bashkisë.Pjesëmarrës në dëgjesë ishin përfaqësues të studiove konsulente për hartimin e PPV-së, përfaqësues të AKPT-së, ... Më shumë>>
2017-10-23
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka marrë pjesë në dëgjesën e tretë publike të organizuar nga bashkia Vau Dejës, më datë 23.10.2017, mbi Planin e Zhvillimit të bashkisë.Pjesëmarrës në dëgjesë ishin përfaqësues të studiove konsulente për hartimin e PPV-së, përfaqësues të AKPT-së, ... Më shumë>>

Faqet